Rugklachten

Last van Rugklachten?

Bel en regel direct een afspraak bij u thuis of op ons kantoor om de zaak te bespreken en krijg een eerste inschatting van de vergoeding waar u recht op hebt. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Hulp nodig?

Wij maken er werk van. De schadevergoeding en het hersteltraject waar u recht op heeft.

Contact

Ongeval gehad?

Rugklachten

Heeft u een auto-ongeval of een bedrijfsongeval gehad en ervaart u hierdoor rugklachten? Deze klachten kunnen soms wel maanden tot jaren duren. Soms gaan ze helemaal niet over. Als de schuld bij een andere partij ligt dan loont het om deze aansprakelijk te stellen. Die partij zal dan ook de kosten voor een medische behandeling vergoeden.

Is dat nodig (vraagt u zich misschien af)? Jazeker. Niet alle behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraar. Bijvoorbeeld als u geen aanvullende verzekering heeft dan kunnen de behandeling voor uw eigen rekening komen. Als er een aansprakelijke partij is dan moet deze uw behandelingen, waaronder bijvoorbeeld fysiotherapie vergoeden.

Revalidatie

Daarnaast wordt er in de letselzaak ook onderzocht of u recht heeft op een revalidatietraject. Dit wordt vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit zijn vaak intensieve trajecten waar bijvoorbeeld een arts, fysiotherapeut en bewegingsdeskundige samenwerken aan uw herstel van rugklachten. Dit wordt ook wel een multidisciplinair traject genoemd. Als uw zorgverzekering dit niet wil betalen dan is het in sommige gevallen mogelijk om de kosten te verhalen op de aansprakelijke partij.

Ook benieuwd of u in aanmerking komt voor vergoeding van een revalidatietraject voor rugpijn? Neem dan contact op!