Nekklachten

Last van nekklachten?

Bel en regel direct een afspraak bij u thuis of op ons kantoor om de zaak te bespreken en krijg een eerste inschatting van de vergoeding waar u recht op heeft. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u last van nekklachten?

Wij maken er werk van. De schadevergoeding waar u recht op hebt.

Contact

Ongeval gehad?

Nekklachten

Heeft u een auto-ongeval of een bedrijfsongeval gehad en ervaart u hierdoor nekpijn? Deze nekklachten kunnen soms wel maanden tot jaren duren. Soms gaan ze helemaal niet over. Als de schuld bij een andere partij ligt dan loont het om deze aansprakelijk te stellen. Die partij is dan verplicht om de kosten voor medische behandeling te vergoeden.

Is dat nodig (vraagt u zich misschien af)? Jazeker. Niet alle behandelingen worden vergoed door de zorgverzekering. Als u geen aanvullende verzekering heeft moet u vaak een behandeling voor nekpijn zelf betalen. Als er een aansprakelijke partij is dan moet die deze kosten voor bijvoorbeeld fysiotherapie betalen.

Revalidatie

Daarnaast wordt er in de letselzaak ook onderzocht of u recht heeft op een revalidatietraject. Dit wordt vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit zijn vaak intensieve trajecten waar bijvoorbeeld een arts, fysiotherapeut en bewegingsdeskundige samenwerken aan uw herstel van rugklachten. Dit wordt ook wel een multidisciplinair traject genoemd. Als uw zorgverzekering dit niet wil betalen dan is het in sommige gevallen mogelijk om de kosten te verhalen op de aansprakelijke partij.

Ook benieuwd of u in aanmerking komt voor vergoeding van een revalidatietraject voor nekpijn? Neem contact op!