Breuken

Heeft u iets gebroken?

Bel en regel direct een afspraak bij u thuis of op ons kantoor om de zaak te bespreken en krijg een eerste inschatting van de vergoeding waar u recht op heeft. Dit is kosteloos en vrijblijvend.

Heeft u iets gebroken?

Wij maken er werk van. De schadevergoeding en het hersteltraject waar u recht op heeft.

Contact

Botbreuken

Botbreuk

Een breuk kan in de toekomst allerlei risico’s opleveren, ondanks dat de breuk goed hersteld is. Hierbij kunt u denken aan het eerder optreden van slijtage (artrose). Geregeld wordt er pas jaren na het ongeval duidelijk dat er slijtage is opgetreden bij de breuk van een ongeval. Hierdoor verergeren meestal de klachten. Hier wordt niet altijd bij stil gestaan bij afsluiting van een letselschadezaak. Daarom is het belangrijk om hier bijvoorbeeld een voorbehoud voor op te nemen. Wilt u hier meer over weten? Lees dit artikel over voorbehouden.

Daarnaast is het belangrijk dat de gevolgen van het letsel door het ongeval goed worden onderzocht. Denk aan een onderzoek door een arts en een arbeidsdeskundige. De beperkingen moeten duidelijk in kaart worden gebracht. Als deze beperkingen worden vastgesteld, dan kan dat een hogere schadevergoeding opleveren.

Verder is het ook een optie om een letselschadezaak niet af te wikkelen. De zaak wordt dat niet afgesloten waardoor u nog schade kunt claimen.

Bij dit soort letsel is het dus wel van belang dat elk aspect in kaart wordt gebracht en uitgezocht. De bijstand van een advocaat is dan wel aan te raden.